// Boudoir //

Boudoir //

De moderne vrouw wil haar ware zelf zien en vieren. Ze wil voortbestaan ​​in prachtige foto’s en beeldmateriaal hebben om haar nalatenschap voor de rest van de tijd goed weer te geven. Ze wil haar zelfvertrouwen zien en weet dat dat niet perse een volledige make-over en een uitgebreide garderobe hoeft te betekenen. Ze concurreert niet met andere vrouwen, ze steunt hen. Ze weet dat ze voorbestemd is voor geweldige dingen en die doet ze waarschijnlijk al. Ze gunt zichzelf zelfliefde. Door het zien van de mooie foto’s gaat ze zien hoe mooi ze is. Ze is een minnaar EN een vechter. En ja… ze wil er ook cool uitzien. De moderne vrouw wil voor ZICHZELF door mij gefotografeerd worden. Ze heeft misschien een partner … maar de ervaring is niet voor hem. Maar uiteindelijk zal het zeker een rimpeleffect hebben. Of ze deze ervaring nu zoekt omdat ze zichzelf wil vinden of omdat ze al precies weet wie ze is en dat ze iemand is die het waard is om gevierd te worden … de moderne vrouw is precies het type vrouw dat mij opzoekt en in zichzelf investeert door mijn werk. Ik ben bezig met het vieren van vrouwen en het opwekken van vertrouwen/zelfliefde -Valentine  De vrouwen die je op deze website ziet, zijn alledaagse (zij het buitengewone) vrouwen… geen professionele modellen. Het zijn carrièrevrouwen, moeders, grootmoeders, echtgenotes, yogi’s, barvrouwen en advocaten. Zij zijn degenen die je misschien tegenkomt tijdens een wandeling naar de brievenbus, bij het hek van school of bij een zakelijke bespreking.

Wij hebben een mooi magazine gemaakt waarin je alle informatie uitgebreid kunt nalezen. Je kunt deze vrijblijvend bij ons opvragen.

Wij bieden 3 verschillende pakketen aan.

First love: Is het je eerste keer? Weet je nog niet wat je verwachten moet? Wil jij je vriend/man verrassen? Dan is dit een mooie eerste stap. In dit pakket zit natuurlijk de boudoir beleving. Incl make up styling. Een mooi album met je 15 mooiste foto’s. Een zeer mooie kwaliteit afdruk 20/30 in een gouden of zwarte lijst. Prijs €599,-

Believer: Begin jij ook zo te glunderen bij het idee van de boudoir beleving? Kan jij niet wachten om je foto’s te delen? Ook hier ontvang je de mooiste 15 foto’s in een album maar je krijgt ze ook nog eens digitaal! Tevens krijg je een kwatiteit afdruk 60/80 incl een gouden of zwarte lijst. Tevens ontvang je nog een mooie drieluik formaat 15×15. Prijs €799,-

Fantasy: Voor de vrouw die alles wil en zichzelf echt eens in de spot light wil zetten. Dit is het ultra luxe verwenpakket voor jezelf. Je ontvangt een luxe album in een mooie box incl alle foto’s (ong 50) op bijpassende usb stick. Ook ontvangt je een mooie kwaliteit afdruk 60/80 incl een gouden of zwarte lijst. Om het helemaal af te maken ontvang je nog een mooie a4 drieluik. Dit is niet voor niets het Fantasy pakket. Prijs €1199,-

***Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen. Minimale maandelijkse betaling bedraagt €99,-***

Likephotos // Specials

Shoot

Likephotos verzorgt verschillende shoots vanaf 39 euro.

Haal het beste uit je foto

Tijdens de bekijk sessie kunnen we de foto’s naar wens aanpassen

Iedereen is welkom

Ervaar de ongedwongen sfeer in onze mooie studio. Gratis parkeren!

Gratis

Bij een shoot krijgt u gratis een afdruk op a4-formaat.

Ruime Openingstijden

Wij zijn ‘s avonds en in het weekend voor u geopend.

Review

Een hoge score van 4,8 uit 5 sterren Google Reviews.

Work //

Likephotos verzorgt een verscheidenheid aan diensten, van een basic shoot tot aan verhuur van een volledig ingerichte studioruimte. Reserveer gemakkelijk online een basic shoot en kom naar onze studio voor een mooie dag vol prachtige kiekjes. Heb je Vragen, we helpen graag! Je kan met ons bellen, appen of mailen.

Likephotos PHOTOGRAPHY // verzorgt ook workshops, je kan je voor een workshop heel makkelijk online aanmelden via ons digitale reserveringsformulier.
Nieuw
Je kan bij ons ook studioruimte huren, dit kan per uur of dagdeel. Je kan makkelijk online reserveren of de beschikbaarheid controleren op de reserveren pagina.
Uniek
Digitale fotolijsten met wifi stuur alle foto’s en filmpjes,direct uit je mobiel naar je fotolijst waar ter wereld je ook bent.
Bestel hier
Speciaal