// Workshop-Cursus //

Online fotografie cursus

Ben jij ook zo gek op fotograferen? Loop jij op vakantie ook altijd alle foto’s te maken? Staat je mobiel ook vol met foto’s? Dan ben ik op zoek naar jou!

1 jaar lang cursus in een besloten Facebook groep. Elke maand komt er een nieuw thema aan bod. Hier krijgen jullie opdrachten bij en kunnen jullie elke week vragen over stellen. Elke week ga ik een live Q&A doen waar al jullie vragen beantwoordt zullen worden. De onderwerpen zijn nog niet bekend. Omdat ik de cursus echt op jullie wil aanpassen. Doordat we allemaal met mensen in de groep zitten, die gek zijn van fotograferen zal dit voor een hele leuke en leerzame interactie zorgen.

Wat ga ik je zeker leren? Ik ga je vooral leren hoe je het plaatje leert zien. Met leuke tips en tricks zul je heel anders leren kijken. Uiteraard komt bewerken ook aan bod. Hoe kun je dit doen op de computer en met je mobiel.

Je kunt deze cursus met mobiel of camera volgen. Doordat het allemaal in de besloten Facebook komt te staan kun je het zelf terug kijken wanneer jij wilt. Dus geen verplichting alles in je eigen tempo Start 1 december (normaal 1 januari maar voor de snelle beslissers krijgen de feestmaand cursus er gratis bij)

Wil jij je fotografie skills verbeteren of wil je juist kijken of fotografie je nieuwe hobby kan worden? Schrijf je dan snel in.

Prijs €149 of 6 termijn van €31,50 Tot 31 december is inschrijving mogelijk via onderstaand formulier.

Thuis boudoir Cursus

✨Leuk nieuws!✨Natuurlijk bieden wij naast verschillende shoots en trajecten ook al een poosje een fotografie cursus aan. Door het succes van deze cursus zijn wij gaan nadenken over eventuele vervolgen, en zo kwamen wij op de ‘thuis boudoir cursus’. Voor de mensen die een boudoir shoot in de studio nog wat spannend vinden, of misschien de financiële middelen niet hebben, hebben we nu dus een oplossing. In verschillende modules zul je alles leren wat er bij het maken van een chique maar sexy foto van jezelf komt kijken.

De eerste schaf je al aan voor €69,95, en daar zit dan ook een statief voor je telefoon bij inbegrepen. Zo kan je meteen los!

Privacybeleid

Likephotos // Specials

Shoot

Likephotos verzorgt verschillende shoots vanaf 39 euro.

Haal het beste uit je foto

Tijdens de bekijk sessie kunnen we de foto’s naar wens aanpassen

Iedereen is welkom

Ervaar de ongedwongen sfeer in onze mooie studio. Gratis parkeren!

Gratis

Bij een shoot krijgt u gratis een afdruk op a4-formaat.

Ruime Openingstijden

Wij zijn ‘s avonds en in het weekend voor u geopend.

Review

Een hoge score van 4,8 uit 5 sterren Google Reviews.

Work //

Likephotos is een Self Love studio.Wij richten ons voornamelijk op jou…. De vrouw. Wij vrouwen kennen verschillende fases in ons leven.

1 van de mooiste fases is rond de trouwerij. We zijn prachtig en kijken uit naar de toekomst met onze toekomstige. In deze periode kun je bij ons terecht voor een prachtige bruidsboudoir en/of een trouwreportage

Mom… In periode draait alles om je kinderen. Uiteraard wil je alles zo mooi mogelijk vastleggen. Je gaat eens naar de fotograaf voor mooie gezinsfoto’s maar het dagelijkse leven is nog belangrijker. Daar liggen nl. je herinneringen. Hoe je deze herinneringen het mooiste en het best kunt vastleggen hebben wij een cursus voor.

Businesswoman…..Wauw you go girl….. Een eigen zaak het mooiste wat er is vind ik. Maar er komt zoveel bij kijken.

Boudoir. Als je kinderen hebt gekregen verandert je lichaam. De hormonen doen zijn werk. 1 blijft mega slank wauw super genen maar er zijn ook genoeg die hebben die luxe niet (zoals ik) Maar oooo dat wil niet zeggen dat jij niet sexy bent.

This is me (self love traject) Dit is het mooiste traject wat we hebben. Wil het afvallen niet. Ben je niet gelukkig in je relatie. Voel je je down. Ben je perfectionistisch. Control freak. Alles hangt samen met het stukje zelfliefde. Ik ken dat. Been there done that.

Reserveer gemakkelijk online een basic shoot en kom naar onze studio voor een mooie dag vol prachtige kiekjes. Heb je Vragen, we helpen graag! Je kan met ons bellen, appen of mailen.

Digitale fotolijsten met wifi stuur alle foto’s en filmpjes,direct uit je mobiel naar je fotolijst waar ter wereld je ook bent.
Bestel hier
Speciaal
Likephotos PHOTOGRAPHY // verzorgt ook workshops, je kan je voor een workshop heel makkelijk online aanmelden via ons digitale reserveringsformulier.
Nieuw