Cursus //

Workshop-Cursus //

Online fotografie cursus.

Ben jij ook zo gek op fotograferen? Loop jij op vakantie ook altijd alle foto’s te maken? Staat je mobiel ook vol met foto’s? Dan ben ik op zoek naar jou!

1 jaar lang cursus in een besloten Facebook groep. Elke maand komt er een nieuw thema aan bod. Hier krijgen jullie opdrachten bij en kunnen jullie elke week vragen over stellen. Elke week ga ik een live Q&A doen waar al jullie vragen beantwoordt zullen worden. De onderwerpen zijn nog niet bekend. Omdat ik de cursus echt op jullie wil aanpassen. Doordat we allemaal met mensen in de groep zitten, die gek zijn van fotograferen zal dit voor een hele leuke en leerzame interactie zorgen.

Wat ga ik je zeker leren? Ik ga je vooral leren hoe je het plaatje leert zien. Met leuke tips en tricks zul je heel anders leren kijken. Uiteraard komt bewerken ook aan bod. Hoe kun je dit doen op de computer en met je mobiel.

Je kunt deze cursus met mobiel of camera volgen. Doordat het allemaal in de besloten Facebook komt te staan kun je het zelf terug kijken wanneer jij wilt. Dus geen verplichting alles in je eigen tempo Start 1 december (normaal 1 januari maar voor de snelle beslissers krijgen de feestmaand cursus er gratis bij)

Wil jij je fotografie skills verbeteren of wil je juist kijken of fotografie je nieuwe hobby kan worden? Schrijf je dan snel in.

Prijs €149 of 6 termijn van €31,50 Tot 31 december is inschrijving mogelijk via onderstaand formulier.

Thuis boudoir Cursus

✨Leuk nieuws!✨Natuurlijk bieden wij naast verschillende shoots en trajecten ook al een poosje een fotografie cursus aan. Door het succes van deze cursus zijn wij gaan nadenken over eventuele vervolgen, en zo kwamen wij op de ‘thuis boudoir cursus’. Voor de mensen die een boudoir shoot in de studio nog wat spannend vinden, of misschien de financiële middelen niet hebben, hebben we nu dus een oplossing. In verschillende modules zul je alles leren wat er bij het maken van een chique maar sexy foto van jezelf komt kijken.

De eerste schaf je al aan voor €69,95, en daar zit dan ook een statief voor je telefoon bij inbegrepen. Zo kan je meteen los

Likephotos verzorgt verschillende shoots vanaf 39 euro.

Shoot

Bij een shoot krijgt u gratis een afdruk op a4-formaat.

Gratis

Tijdens de bekijk sessie kunnen we de foto’s naar wens aanpassen.

Haal het beste uit je foto

Wij zijn ‘s avonds en in het weekend voor u geopend.

Ruime openingstijden

Ervaar de ongedwongen sfeer in onze mooie studio. Gratis parkeren!

Iedereen is welkom

Een hoge score van 4,7 uit 5 sterren Google Reviews.

Review

Samenwerken // Contact Ons!
@info@likephotos.nl