This is me //

Self Love traject //

This is me (self love traject)

Dit is het mooiste traject wat we hebben. Wil het afvallen niet. Ben je niet gelukkig in je relatie. Voel je je down. Ben je perfectionistisch. Control freak. Alles hangt samen met het stukje zelfliefde. Ik ken dat. Been there done that. Tuurlijk ik heb het nu nog maar he. Ik ben nu mezelf de baas. Dit is een langer traject. En een o zo waardevol traject. De korte stappen zijn….Kennismaking. Natural beauty shoot. Met Spiegel coaching. Daarna meteen een coaching gesprek met onze hypnotherapeut David. Kleuren analyse Welke kleuren laten je stralen en maken je zekerder! De shoot in de juiste kleuren. En als laatste en het spannendste. De boudoir. Ik ga je laten zien hoe mooi jij bent. En die ga je zo goed ontvangen .Incl. haar en make up styling Dit traject duurt langer (3 tot 9 maanden) We passen het tempo aan op jou. Je krijgt een persoonlijke map waar je elke keer opdrachten voor mee krijgt. Dit is echt een zeer uniek en waardevol traject. We werken veel met de wet van de aantrekkingskracht en affirmaties. Na dit traject heb jij een totale andere kijk op jezelf. En zul je merken dat je in the flow zit. Je bent positiever en heb weer zin in het leven. Je straalt!!!! Jij krijgt van elke shoot een album met de mooiste foto’s die je een gigantische transformatie zullen laten zien. Gun jij jezelf het mooiste cadeau. Namelijk Jezelf? Pak dan mijn hand en laat mij je helpen. I am with you all the way. Until I learned to love myselfI was never ever lovin’ anybody else Happiness lies in your own hand It took me much too long to understand How it could be Until you shared your secret whit me. Bron secret “madonna” 


incl: *3 foto shoots incl 3 album *Hypnose sessie * persoonlijk werkboek *kleurenanalyse *coachings traject van 3 tot 9 maanden incl begeleiding.

Prijs: €1499,- of €133,- p.m (duur 1 jaar)

Likephotos verzorgt verschillende shoots vanaf 39 euro.

Shoot

Bij een shoot krijgt u gratis een afdruk op a4-formaat.

Gratis

Tijdens de bekijk sessie kunnen we de foto’s naar wens aanpassen.

Haal het beste uit je foto

Wij zijn ‘s avonds en in het weekend voor u geopend.

Ruime openingstijden

Ervaar de ongedwongen sfeer in onze mooie studio. Gratis parkeren!

Iedereen is welkom

Een hoge score van 4,7 uit 5 sterren Google Reviews.

Review

Work //

Mom… In periode draait alles om je kinderen. Uiteraard wil je alles zo mooi mogelijk vastleggen. Je gaat eens naar de fotograaf voor mooie gezinsfoto’s maar het dagelijkse leven is nog belangrijker. Daar liggen nl. je herinneringen. Hoe je deze herinneringen het mooiste en het best kunt vastleggen hebben wij een cursus voor.

Businesswoman…..Wauw you go girl….. Een eigen zaak het mooiste wat er is vind ik. Maar er komt zoveel bij kijken.

Boudoir. Als je kinderen hebt gekregen verandert je lichaam. De hormonen doen zijn werk. 1 blijft mega slank wauw super genen maar er zijn ook genoeg die hebben die luxe niet (zoals ik) Maar oooo dat wil niet zeggen dat jij niet sexy bent.

This is me (self love traject) Dit is het mooiste traject wat we hebben. Wil het afvallen niet. Ben je niet gelukkig in je relatie. Voel je je down. Ben je perfectionistisch. Control freak. Alles hangt samen met het stukje zelfliefde. Ik ken dat. Been there done that.

Reserveer gemakkelijk online een basic shoot en kom naar onze studio voor een mooie dag vol prachtige kiekjes. Heb je Vragen, we helpen graag! Je kan met ons bellen, appen of mailen.

Special //

Digitale fotolijst

Digitale fotolijsten met wifi stuur alle foto’s en filmpjes,direct uit je mobiel naar je fotolijst waar ter wereld je ook bent. Bestel hier

Cursus

Likephotos PHOTOGRAPHY // verzorgt ook workshops. Heb je interesse lees hier verder en geef je op!