Golden Hour Shoot


Sinds je mama bent draait alles om je kinderen en om je gezin. Het is het meest waardevolle bezit wat we hebben. En daar mogen wij natuurlijk heel trots op zijn. Hoe prachtig is het dan om jou met je kinderen (man ook welkom) op een geweldig mooie manier vast te leggen. Zodat je daarna nog lang kunt genieten van die mooie foto aan de muur.

Een golden hour shoot is geweldig. De vrijheid en het ongedwongen sfeertje is heerlijk. Vooral met jonge kinderen zeker een aanrader. Vliegertje mee. Picknick kleed. Alles is mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de kleintjes zich niet lang hoeven te concentreren. En het feestje is helemaal compleet als ze iets mogen opblijven. Zijn ze nog erg jong overleg dan met mij welke periode we het beste de shoot kunnen boeken. Een maand uitstellen doet al veel met het tijdstip van de golden hour.

De golden hour shoot is in appelscha. De kale duinen. Deze locatie zorgt dat het lijkt alsof je in het buitenland bent. Prachtig licht. Uitgestrekte zandvlaktes. En zeer mooie plekjes om de zonsondergang / prachtige luchten vast te leggen.Als u op zoek bent naar een armband. Er is iets dat bij elke look past, van nauwsluitend tot gestructureerd, van manchetten tot ketting chain bracelet en manchetten.

Dit is echt een shoot om bij weg te dromen. (Kosten? zie prijspagina)

Familieshoot: Wil je de goldenshoot upgraden naar een familie shoot. Dit kan uiteraard ook want hoe geweldig is dat om met je hele familie te doen. Hierin zijn alle settingen mogelijk. Denk aan gezinnen apart, klein kinderen met opa en oma, broers/zussen en uiteraard de hele familie. Alles kan. Duur 60 min.

Let op: Na het boeken kun je je afspraak altijd nog verplaatsen. Echter als dit 24 uur voor de shoot is zullen wij de originele opname kosten aan u factureren. Dit omdat onze tijd verloren is gegaan en wij je shoot tot in de puntjes al hebben voorbereid.


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met Valentine op.