MOMMY AND KIDS


Sinds je mama bent draait alles om je kinderen en om je gezin. Het is het meest waardevolle bezit wat we hebben. En daar mogen wij natuurlijk heel trots op zijn. Hoe prachtig is het dan om jou met je kinderen (man ook welkom) op een geweldig mooie manier vast te leggen. Zodat je daarna nog lang kunt genieten van die mooie foto aan de muur.

Studio v.s Buitenshoot

Studio: Je kunt bij ons een mooie studio fine art shoot boeken. Ik werk graag met mooi flits licht en speel met de schaduwen. Ik sta bekend om mijn mooi zwart wit style fotografie. De studio is zeer ruim maar voelt heel gezellig en ontspannen aan. Het bakje koffie staat klaar en de kinderen krijgen na de shoot is leuks mee.

Buitenshoot: Een buitensloot is geweldig. De vrijheid en het ongedwongen sfeertje is heerlijk. Vooral met jonge kinderen zeker een aanrader. Vliegertje mee. Picknick kleed. Alles is mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de kleintjes zich niet lang hoeven te concentreren. Een echte aanrader! Wil je de shoot naar een nog hoger level tillen…. Dan is het golden hour echt iets voor jou. Prachtig licht. Mooie zonsondergang. Een shoot om bij weg te dromen.


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.