Studio Shoots by Suze


Wij bieden verschillende studio shoots aan.

Love shoots/ Zwangerschap: Of je nu 3 dagen samen bent of 33 jaar. Liefde kent geen regels, dus deze liefdes fotoshoot ook niet. Wees gewoon jezelf en ik zorg ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. Jij en je partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd. Als dat geen mooi cadeau of leuk uitje is ter ere van jullie trouwdag of liefdesjubileum, dan weten wij het ook niet meer!

Kinderen: De mooiste smoeltjes van de hele wereld zijn uiteraard die van je eigen kiddos. Daarom verdienen ze ook een mooi plekje aan de muur. En uiteraard bij opa en oma in de kast. Ik ga de kids op een leuke gezellige en vooral ontspannen manier op de foto zetten. Speels, kleurig portret of juist fine art alles is mogelijk in de studio. Wil je alle klein kinderen op de foto dit kan uiteraard ook d.m.v een upgrade (zie investering voor verdere uitleg en prijzen)

Gezin: Yes, eindelijk gezinsfoto’s. Ik hoor de opa en oma al jubbelen. En zien jullie al je mooie foto aan de muur ophangen. Jullie denken er over na om een fotoshoot te boeken, zodat jullie een mooie herinnering hebben voor later! .En waar je over een paar jaar naar terug kijkt en je realiseert hoe groot ze alweer zijn geworden. 

Familieshoot / klein kinderen Dit betreft een upgrade ( zie prijzen) :

Een familie shoot is natuurlijk geweldig. Vooral voor opa en oma. Omdat wij een grote studio hebben kunnen in de studio ong. 15 personen mooie vast leggen. Dit is uniek in Friesland.


Het klinkt gek maar de foto’s krijgen pas echt waarde als ze een paar jaar oud zijn.


Wij zijn bezig met een mooi magazine met tips voor de fotoshoot. Deze is binnenkort hier te downloaden.

Let op: Na het boeken kun je je afspraak altijd nog verplaatsen. Echter als dit 24 uur voor de shoot is zullen wij de originele opname kosten aan u factureren. Dit omdat onze tijd verloren is gegaan en wij je shoot tot in de puntjes al hebben voorbereid.


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met Valentine op.