HE JIJ……………. MOOIE, SEXY VROUW

You’re Invited!!!

First love: Is het je eerste keer? Weet je nog niet wat je verwachten moet? Wil jij je partner verrassen? Dan is dit een mooie eerste stap. In dit pakket zit natuurlijk de boudoir beleving. Locatie in de studio. Duur 45 min incl een 20/30 fine art print (zie investment).

Believer: Begin jij ook zo te glunderen bij het idee van de boudoir beleving? Kan jij niet wachten om je foto’s te delen? Upgrade je boudoir beleving met een digitaal pakket van 10 mooie foto’s (zie investment).

Fantasy: Voor de vrouw die alles wil en zichzelf echt eens in de spotlight wil zetten. Upgrade je boudoir beleving met dit ultra luxe verwenpakket voor jezelf. Je ontvangt alle foto’s in een mooi album. Alle foto’s (minimaal 25) ontvang je ook nog eens digitaal (zie investment).

De vrouwen die je op deze website ziet, zijn alledaagse (zij het buitengewone) vrouwen… geen professionele modellen. Het zijn carrièrevrouwen, moeders, grootmoeders, echtgenotes, yogi’s, barvrouwen en advocaten. Zij zijn degenen die je misschien tegenkomt tijdens een wandeling naar de brievenbus, bij het hek van school of bij een zakelijke bespreking.

Wij hebben een mooi magazine gemaakt waarin je alle informatie uitgebreid kunt nalezen. Je kunt deze vrijblijvend bij ons opvragen.


Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.