Wie ben ik eigenlijk? Dat ga ik je hier vertellen…

Hey daar, lieve, mooie vrouw

Mijn naam is Valentine Wiersma, en ik wil je graag vertellen over mijn reis, mijn passie en mijn missie in het leven. Het is een verhaal dat begint met een droom en de kracht van zelfliefde.

Mijn avontuur in de wereld van fotografie begon meer dan een decennium geleden, toen ik mijn eigen bedrijf oprichtte. In die tijd heb ik allerlei soorten foto’s gemaakt, van schoolfoto’s tot gezinsportretten. Het waren prachtige ervaringen, maar er ontbrak iets.

Toen kwam het moment dat ik besefte waar mijn hart echt naar verlangde. Ik wilde vrouwen helpen zichzelf te vinden, hun innerlijke schoonheid te ontdekken en in hun kracht te staan. Want ik begreep de reis waar velen van ons doorheen gaan. De vraag: “Wie ben ik eigenlijk nog?” en het verlies van dat gevoel van sensualiteit en zelfvertrouwen dat we soms kunnen ervaren.

Ik heb mijn eigen strijd met zelfbeeld gehad, net zoals veel vrouwen. Maar ik ontdekte dat de sleutel tot transformatie en empowerment lag in zelfliefde. Ik begon die kracht te omarmen en leerde anderen hoe ze dat ook konden doen.Het aanbieden van populaire dameskettingen zoals hangers, chokers en chain necklace. Koop sieraden in verschillende metalen en edelstenen, geschikt voor elke gelegenheid

Mijn bedrijf, dat nu al 11 jaar bestaat, heeft zich geëvolueerd tot een heiligdom voor vrouwen om zichzelf te herontdekken en te vieren. Ik richt me volledig op boudoirfotografie, omdat ik geloof dat er iets magisch gebeurt wanneer een vrouw in haar kracht staat voor de camera.

Mijn missie is simpel maar diepgaand: ik wil vrouwen helpen weer te ontdekken wie ze zijn en hoe anderen hen zien. Ik wil dat jij jezelf leert zien zoals ik jou zie – als een prachtige, krachtige, sexy vrouw.

Dus, lieve vriendin, als je jezelf afvraagt wie je bent en verlangt naar die innerlijke glans en zelfliefde, dan ben ik hier om je te helpen. Samen zullen we die reis maken, jouw schoonheid vieren en de kracht van zelfliefde omarmen.

Welkom bij mijn wereld van empowerment en schoonheid. Laten we samen stralen!

Met liefde,
Valentine Wiersma

Jou, je grootste liefdes, Je alles!


Until I Learned to love myself. I was never ever loven’ anybody else. Happiness lies in your own hand. It took me much too long to understand. How it could be Until you shared your secret whit me” Dus ik ga mezelf niet verkopen. Ik ga je alleen vragen wil jij het jezelf geven……

— Madonna