Studioreglement

STUDIOREGLEMENT LIKEPHOTOS PHOTOGRAPHY

Gevestigd aan de Apolloweg 1 e/f, 8938AT Leeuwarden, Nederland
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56832222

Versie 30-7-2019.

Artikel 1. Minderjarigen
De fotoshoot en de fotopresentatie dienen altijd onder begeleiding van tenminste één volwassen persoon te zijn.

Artikel 2. Huisdieren
Huisdieren zijn meer dan welkom, maar uit hygiënisch oogpunt zouden wij het fijn vinden om van te voren te weten of je een huisdier meeneemt, dan kunnen wij ons hierop voorbereiden. Bij de reservering kun je dit aangeven.

Artikel 3. Behoud digitale bestanden
Bij aanschaf van een fotoboek worden de daartoe behorende digitale bestanden door Likephotos PHOTOGRAPHY bewaard voor maximaal twee (2) maanden.

Artikel 4. Naaktfotografie
Naaktfotografie is verboden in de studio’s van Likephotos PHOTOGRAPHY.

Artikel 5. Gepresenteerd werk
Het is verboden foto’s te maken van gepresenteerd werk, zoals bedoeld in de Auteurswet.

Artikel 6. Geplaatste bestellingen Geplaatste bestellingen tijdens de bekijksessie kunnen niet geretourneerd / geruild /aangepast worden. Wij hanteren geen bedenktijd na de aankoop van uw product. Dit omdat deze meteen in ons bestelproces worden meegenomen.

Artikel 7. Annuleringen/verplaatsingen Annuleringen dienen 48 uur voor de gemaakte afspraak via whatsapp geannuleerd te worden. Anders zijn wij genoodzaakt om het originele opstart tarief door te berekenen. Hier wordt geen rekening gehouden met waardebonnen of acties (van derden) Verplaatsingen dienen 24 uur voor de gemaakte afspraak via whatsapp door gegeven te worden. Anderszijn wij genoodzaakt om €50,- door te berekenen.